fbpx


Kickstartern för Karl Kämpe Äventyraren – På Dödens Väg är nu LIVE! Var med och crowdfunda detta samlingsalbum, Karl Kämpe behöver verkligen din hjälp!

Kickstartern för Karl Kämpe Äventyraren – På Dödens Väg


Gör er redo för sommarens kickstarter. Karl Kämpe Äventyraren nr 1-5 tillsammans med massor av gammalt och nytt material skall samlas ihop i ett fett samlingsalbum. Skriv upp dig för Karl Kämpes svenska nyhetsbrev (om du inte redan är det) för att inte missa när kickstartern sätter igång!

Tryck här!


Det går nu att gratis ladda ner den digitala serietidningen Karl Kämpe The Adventurer Issue 0. Som namnet avslöjar är denna serietidning översatt till engelska vilket gör serietidningen till Karl Kämpes internationella debut.

Tryck här för att ladda ner!

Efter att ha varit borta i några veckor så är Karl Kämpes webbsida tillbaka i full fräs. Med en ny responsiv design hoppas vi att ni kommer att ha mycket nöje med webbsidan och göra många besök i framtiden. En webbsida som denna blir egentligen aldrig färdig. Det är ett arbete i ständig utveckling som trogna återbesökare med all säkerhet kommer att märka. Tills vidare hoppas vi att ni gillar vad ni ser och ni är som alltid välkomna med kommentarer och förslag.

kkrdickturpinEfter ett misslyckat rån tar Englands mest beryktade stråtrövare, Dick Turpin, skydd i ett övergivet kloster. Det visar sig att klostret inte är så övergivet som Dick först trott och istället för några timmars lugn blir natten fylld av mysterier och skräck. Utan att ha läst serien så ser detta ut att vara Karl Kämpes brittiske motsvarighet. Således är det ett givet köp i väntan på nästa Karl Kämpe kickstarter.

Dick Turpin på kickstarter!

karlcomixology5bFör dig som vill läsa serietidningen Karl Kämpe Äventyraren nr 5 – Lång trappa, kort rep digitalt finns den nu att köpa och ladda ner från comiXology!

Karl Kämpe Äventyraren på comiXology!

SENASTE SERIETIDNINGAR
kkacomic5
Karl Kämpe Äventyraren nr 5
kkacomic4-2
Karl Kämpe Äventyraren nr 4
kkacomic3-2
Karl Kämpe Äventyraren nr 3