Senaste blogginlägg

Ett kollage om tre bilder angående seren Fantomen - I skräckens skugga.

Lokalpressen intervjuar Jörgen Karlsson

Karl Kämpes skapare Jörgen Karlsson har blivit intervjuad av lokalpressen i Luleå angående hans debut som manusförfattare för Fantomen. Läs vad han hade att säga och är han verkligen på väg mot ett nervsammanbrott som ryktena låter gälla?

Läs mer »

Äldre blogginlägg

En enorm Fantomen skrämmer fyra flyende singhpirater.

Chronicle Chamber intervjuar Jörgen Karlsson

Karl Kämpes skapare Jörgen Karlsson har skrivit sitt första Fantomen-manus. Internets största fanbaserade Fantomen-webbsida, Chronicle Chamber, har intervjuat honom och ställer frågor om debuten, Fantomen och framtiden.

Läs mer »
Titeln 1793 - Serieromanen skrivet i svart med rött fingeravtryck och blodskvätt på gulnat papper.

1793 – Serieromanen

Niklas Natt och Dags debutroman 1793 har blivit serieroman. Vi förflyttas till ett mörkt Stockholm under sent 1700-tal där Cecil Winge och Jean Michael Cardell börjar undersöka ett bisarrt mordfall. Jörgen Karlsson recenserar.

Läs mer »
Piratankor på piratskepp som seglar över öppet blått hav.

Boken om Drakar och Demoner

Boken om Drakar och Demoner är den avslutande delen i Fandrakes trilogi om den svenska rollspelshistorien. Jörgen Karlsson har recenserat boken som innehåller allt ett fan av Drakar och Demoner någonsin velat veta.

Läs mer »
Achilles Wiggen och JPX från seriealbumet Achilles Wiggen - Den kompletta samlingen 1.

Achilles Wiggen flyger igen!

I många år har det tisslas och tasslas om att Achilles Wiggens samtliga serieäventyr skulle samlas i en eller flera album. När jag nu håller i den första boken slår nostalgimätaren i taket.

Läs mer »

Karl Kämpe i Fantomen!

Så var det dags för Karl Kämpe att göra sin bejublade premiär i serietidningen Fantomen. Detta sker i nr 10/11 2022 och det är serien

Läs mer »