fbpx
, ,

Satans kalas (6)

featherpenSatans Kalas, kapitel 6. Karl Kämpe och Guillaume de Montauroux befinner sig i nöjespalatset Teufelhof i Wien. De sitter i ett bås framför den stora scenen och samtidigt som de tittar på skådespelen diskuterar de fördelarna och nackdelarna med att födas med silversked i mun. Plötsligt dyker en man utklädd till djävulen upp på scen och äskar tystnad. Han berättar att till nästa nummer behöver han publikens hjälp. Det han vill ha hjälp med ger Karl en dålig känsla i maggropen.

För att läsa kapitel 6 tryck här!

Dela detta inlägg:

Facebook

2 svar

    1. Det är alltid trevligt när någon visar uppskattning för det man gör. Med ett kapitel kvar av Satans Kalas börjar jag känna att jag funnit en sorts personlig stil för mina noveller. Jag satt uppe hela torsdagskvällen och gjorde ”research” för Helvetets Förgård (den 4:e novellen om Karl Kämpe). Detta är nog den novell som jag har planerat minst för och mycket kommer att utvecklas samtidigt som jag skriver den. Det skall bli spännande att sätta tänderna i den novellen efter Satans Kalas som var ett mindre helvete att få ihop.

      Personligen ser jag fram mot Götterdämmerung 2.0. Jag har ingen aning om Riotminds digitala satsning är rätt väg att vandra men de få inblickar vi fått ger i alla fall mig en positiv känsla. Samtidigt är jag litet rädd eftersom Riotminds senaste digitala satsning blev allt annat än lyckad i mina tankar. Jag håller dock tummarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *