fbpx
, ,

God Jul!

kka6Vi närmar oss slutet av 2015 och jag tänkte att det var dags för en lägesrapport. Den goda nyheten är att jag i dagarna har skrivit färdigt den femte Karl Kämpe-novellen. Jag kallar den tills vidare Paradisormen även om jag inte är 100% nöjd med den titeln. 62,5% av boken är således skriven, jay! Efter vissa problem att skriva sista kapitlet känns det skönt att få sätta tänderna i nästa novell, Bakom svenska gardiner. Som titeln antyder lyckas Karl Kämpe äntligen ta sig hem till sitt älskade Sverige. Mycket har dock förändrats och pesten härjar i Stockholm…

I övrigt fortsätter arbetet med serietidningen Karl Kämpe Äventyraren. Sjukdom och mycket ”vanligt” arbete så här inför jul har försenat arbetet några veckor men nu snurrar kugghjulen ordentligt i fabriken. Det ser oförskämt bra ut och jag kan knappt vänta till dagen jag får visa upp den färdiga tidningen. Förhoppningsvis blir det i slutet av första kvartalet 2016 men vi får se.

Detta blir årets sista inlägg i bloggen (om inget oväntat inträffar) så jag och Karl Kämpe önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År. Må kraften vara med er!

Dela detta inlägg:

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *