fbpx

Karl Kämpes blogg lever!

Det tog sin lilla stund (läs åratal) men nu tusan skall jag få igång Karl Kämpes blogg igen. När denna webbsida startades år 2013 så skrev jag nästan varje vecka ett nytt blogginlägg. Så produktiv kommer jag inte att bli denna gång men ett inlägg i månaden vore inte omöjligt att klämma in. Det blir då dessutom inte så mycket för er kära läsare att ”traggla” igenom. De gamla blogginläggen finns fortfarande kvar men eftersom jag använder en annan template från och med nu så kan de se litet konstiga ut. För mig så är de äldre inläggen som ett personligt register som jag ständigt kan förnya minnet med. Vad tyckte jag egentligen om Solomon Kane-filmen? Varför bär grenadjärer avlånga mössor? Vem var Jonas Jonson Brunk? Svaret på dessa och många andra frågor kan jag hitta i bloggen. Närmast för bloggen står en bunt recensioner för seriealbum som jag tänkt skriva. Först ut blir det excellenta Achilles Wiggen-albumet som Ades Media tillsammans med Albumförlaget gett ut.

Dela detta inlägg:

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *