fbpx
, ,

Nu rivstartar vi…

kka2-03Efter semestern är det nu dags att kavla upp skjortärmarna och gå till arbetet. Fast egentligen har jag inte i fyra veckor legat på stranden och druckit mojitos. Istället har det varit full fart framåt med Karl Kämpe i min skrivargrotta. Jag tänkte därför att det var dags för en liten redovisning över vad som hänt sedan sist och vad som är på gång.

BOKEN
Jag har under sommaren skrivit klart den åttonde Karl Kämpe-novellen. Det betyder att det andra utkastet av boken är skriven. Det i sina tur betyder att det nu finns en bok som skulle kunna tryckas. Men så enkelt är det givetvis inte. Nu börjar arbetat med att finslipa novellerna och ändra de delar jag inte är riktigt nöjd med. Språket behövs också piffas upp innan jag skickar den till en lektör. Mitt hopp är att allt detta är gjort innan året är över.

KICKSTARTER
Arbetet med serietidningen Karl Kämpe Äventyraren nr 2 rusar framåt. Tidningen är nästan färdigställd och en kickstarter kommer att startas i slutet av augusti. Om nr 1 var ett test om jag kunde gör en serietidning så är nr 2 ”the real deal”. Som jag tidigare nämnt så blir tidningen i fyrfärg, fetare och bättre på alla sätt. Jag hoppas därför att alla ställer upp och stöttar kickstartern. Mer om detta senare.

SERIETIDNINGEN
Menyvalet Serietidning i huvudmenyn ovan har uppdaterats rejält. Där går det nu att läsa om arbetet med Karl Kämpe Äventyraren nr 2 och vilka som gör den. För att reta er aptit finns där även en förhandstitt på några av bildrutorna.

DUNDERDAGAR
Ni som följer mina inlägg om Karl Kämpe här i bloggen, på facebook och olika forum har säkert märkt att jag har börjat använda mig av varumärkesnamnet Dunderdagar. Man skulle kunna säga att det är mitt företagsnamn även om jag ännu inte har startat något företag. Nu finns det även en webbsida med mer information. Som en första resurs på denna webbsida finns en kickstarterguide för serieskaparen som vill kickstarta en serietidning. Jag hoppas att den kommer till nytta.

NYHETSBREV
Om ni inte redan prenumererar på Karl Kämpes / Dunderdagars nyhetsbrev rekommenderar jag er att göra det för att inte missa något viktigt. Du kan anmäla dig här till nyhetsbrevet.

I höst rivstartar vi alltså med kickstartern och sedan rullar det vidare med andra projekt. Som ni kan se är mycket på gång och jag hoppas att ni är med mig på resan. Framåt marsch!

Dela detta inlägg:

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *