fbpx
, ,

Den franske kanaljen (21)

featherpenDen Franske Kanaljen, kapitel 21. Då var det slutligen dags för det sista kapitlet från novellen Den Franska Kanaljen. Karl Kämpe, Guillaume de Montauroux, hertig Zygmynt, hans dotter Izabela och alla andra av vikt har samlat sig för att se trollkonan brännas på bål. Bogdana visar sig dock bära på mer än en hemlighet som kommer att förundra och förskräcka åskådarna. Innan Karl och Guillaume kan lämna Belz har dessutom hertigen själv en obehaglig överraskning som kan om det vill sig illa omkullvälta alla resplaner.

För att läsa kapitel 21 tryck här!

Berätta gärna vad ni tycker. Vad var bra och vad var dåligt? Finns det något som är ologiskt eller rena faktafel? Kan svenskan förbättras och i så fall hur? Var inte rädd för att ge negativ kritik. Jag ser fram emot alla kommentarer.

OBS! I och med avslutandet av Den Franske Kanaljen kommer jag att ta ett välbehövligt uppehåll. Inga nya kapitel kommer att publiceras den närmsta tiden men däremot kommer jag att fortsätta göra nya inlägg i bloggen som vanligt varje vecka. Ni behöver dock inte oroa er allt för mycket för berättelsen om Karl Kämpe är långt ifrån över. Karl Kämpe kommer att återvända i novell nummer tre, Satans kalas.

Dela detta inlägg:

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *