fbpx
, ,

Den franske kanaljen (15)

featherpenDen Franske Kanaljen, kapitel 15. Det visar sig att Bogdanas elixir verkar hjälpa Izabela men bara tillfälligt. Det dröjer inte länge innan hertigen av Belz dotter åter blir sämre och det beslutas att föra henne direkt till Bogdana för att få vård. Eftersom Karl Kämpe är den enda som vet vägen till den läkekunniga gamla haggan får han rida först i eskorten som vägvisare. Färden till torpet är lång och skymningen har redan lagt sig…

Den uppmärksamma läsaren av Karl Kämpes äventyr har märkt att denna berättelse numera har 21 kapitel istället för 20. Detta beror på att detta kapitel tillsammans med nästa var från början ett väldigt långt kapitel. Eftersom kapitlet då bestod av två ganska olika delar som inte riktigt hörde ihop kändes det naturligt att dela det i två. Mer Karl Kämpe åt folket!

För att läsa kapitel 15 tryck här!

Berätta gärna vad ni tycker. Vad var bra och vad var dåligt? Finns det något som är ologiskt eller rena faktafel? Kan svenskan förbättras och i så fall hur? Var inte rädd för att ge negativ kritik. Jag ser fram emot alla kommentarer.

Dela detta inlägg:

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *