fbpx
, , , ,

Back in business!

aventyrarenVarmt välkomna mina vänner. Efter några veckors välbehövlig semester är Karl Kämpe tillbaka med nya äventyr att förtälja, eller har han det? Jag är nu i slutskedet i skrivandet av Satans kalas, den tredje novellen om Karl Kämpe. Eftersom denna novell under skiss-stadiet såg ut att bli något kortare än de tidigare tänkte jag att denna skriver jag lätt under sommaren och hinner börja med den fjärde också. Men ack vad jag bedrog mig. Satans kalas har varit en plågsamt långsam process där meningar och ord inte kommit annat än under stor möda. Att novellen också har haft ett stort antal logiska luckor har inte gjort saken bättre. Det har varit mycket plåstrande och reparerande för att skeppet inte skulle sjunka. Till slut verkar det dock som om jag har lyckats räta upp skutan och nu nästan har lyckats ro den i hamn. Mina förhoppningar är att inom några veckor kunna publicera denna novell till allmän beskådan.

Förutom skrivandet har även några nya illustrationer dykt upp under sommaren. En av dem tecknad av den skicklige Per Folmer ser ni ovan och den kommer även att synas i den kommande pdf-filen för novellen Den franske kanaljen. Arbetet med denna pdf-fil går dock också långsamt framåt. Jag skyller mest på semestertider och att folk således har varit svåra att få tag i. Jag är dock oerhört nöjd med hur denna pdf-fil utvecklar sig och det skall bli ett rent nöje att presentera den för er när tiden är inne.

Det har annars varit en trög sommar. Jag hade haft stora förhoppningar om att hinna läsa en massa böcker och se många filmer/TV-serier. Jag har dock inte lyckats konsumera önskad volym och fattar inte hur andra människor hinner. Det är bara att inse att det inte längre går att hänga med i populärkulturens alla genrer. Var människa måste i dessa tider välja ut vad som deras dyrbara tid är värd att spendera på. Jag såg exempelvis det första avsnittet av The Leftovers men insåg direkt att denna serie aldrig kommer att ge några svar utan bara ställa en massa ointressanta frågor. Alltså gjorde jag processen kort och slutade titta på den. Kanske folk tycker att jag inte gav serien en chans men jag orkar helt enkelt inte engagera mig. Damon Lindelof är ju också känd för allt annat än att kunna leverera.

Med dessa ord är Karl Kämpes webbsida back in business och vi hörs igen nästa söndag med ett nytt spännande inlägg. Valar Dohaeris!

Dela detta inlägg:

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *