teckna3
Karl Kämpe Äventyraren är en serietidning i ständig produktion. Detta betyder att vi alltid är ute efter nya talanger som vill hjälpa till och utveckla serien. Vi söker främst illustratörer som kan teckna serien men har du andra talanger är du mer än gärna välkommen att ta kontakt.

Illustratör
Som sagt så söker vi alltid illustratörer, eller serietecknare om du så vill. För att arbeta med Karl Kämpe Äventyraren behöver du inte vara professionell men du skall behärska grunderna. Du bör även behärska en dynamisk tecknarstil då serien främst hämtar inspiration från actionpackade serier som Conan Barbaren och Fantomen. Du bör kunna teckna fartfylld action, trekornshattar och hästar.


Exempel på passande illustratörer:
teckna-exempel3
John Buscema


teckna-exempel5
Hans Lindahl


teckna-exempel4
Kari Leppänen


Uppgifter
Du som illustratör får färdigt manus som du tecknar i önskad stil i färg. Du levererar sidorna i tid och format enligt överenskommelse. Det är viktigt att du för en bra kommunikation med oss, speciellt om problem uppstår.

Betalning
Du får pröjs enligt överenskommelse.

Kontakt
Låter detta som något som intresserar dig. Skicka ett mejl för mer information. Skicka gärna med prov på saker du tidigare gjort eller en länk till en webbsida där några av dina verk finns representerade.

E-post: info@karlkampe.se